Ana Sayfa   Forum   Bloglar   Albümler   Sinema   Yerli Dizi   Yabancı Dizi   Gruplar

AtaBB Forum   Türkçe-Turkish İngilizce-English

 Advanced Search

ATABB


Her Zaman Daha İyisini Arayanın

 

Geri Git   AtaBB Community > AtaBB Genel Konular > Bayanlarımız > Güzellik ve Bakım

Güzellik ve Bakım Bakım Güzellik Estetik Moda Giyim Aksesuarlar

Konunun Derecesi - Lazerli Selülit Tedavisi.

Cevapla
 
LinkBack Konu araçları
Eski 07-11-2006, 12:07 PM   #1 (permalink)
Vehbi70
Co Administrator
 
Vehbi70'ın Avatarı
 
User ID: 4
Giriş Tarihi: 22-10-2006
Mesajlar: 5,788
Standart Lazerli Selülit Tedavisi

Lazerli Selülit Tedavisi


Selülit genetik, hormonal sebeplerle deri ve deri altı dokusundaki dolaşım bozukluğu sonucu bu dokularda ödem, elastik liflerin elastikiyet ve sıklığında bozulma sonucu ortaya çıkan bir hastalıktır. Başlangıçta fark edilebilen ilk bozukluk damar geçirgenliğindeki değişimdir. Dokular arasına sıvı sızması ödem olarak bilinen durumu oluşturur. Bu durum tedavi edilmezse deri sıkışarak gerginleşir esnekliğini yitirir. Bu durum deri altındaki yağ hücrelerinin ve liflerin gelişigüzel dizilimine şişlik ve yumrular oluşumuna sebep olur. Cildin portakal kabuğu tabiri kullanılan görünümü oluşur.

Sellülit hangi bölgeleri en çok etkiler?

Kalça, bacaklar, büklüm yerleri, omuz ve kollar sıklıkla gözlenen bölgelerdir. Karın ve göğüslerde daha seyrek olarak rastlanmakadır.

Tedavide ne yapılmaktadır?

Tedavide başarıyı artırabilmek için birçok yöntem denenmiştir. Kremler, losyonlar, ultrason tedavisi, elektro-lipoliz, ozon tedavisi, mesoterapi, pressoterapi, liposuction, manuel masaj bu yöntemlerdendir. Daha başarılı ve az yan etkili yöntem arayışı lazerli selülit tedavisini ortaya çıkarmıştır. Lazerli selülit tedavisi bu alanda yeni bir buluş ve devrim niteliği taşımaktadır.kısa sürede ciddi pozitif sonuçlar alınmaktadır.

Lazerli sellülit tedavisi nasıl olmaktadır?

Yaklaşık 3 yıl önce bulunmuş ve FDA onayı almış olan bu cihaz üç etkin mekanizma ile selülit tedavisi yapmaktadır.

1. Lazer enerjisi kan dolaşımını düzenler ,elastik liflerin elastikiyetini artırır.
2. Masaj yoluyla derin dokularda dolaşım kolaylaşır, ritmik masaj sayesinde kollojeni aktifler, lenf drenajı yapar.
3. Soğutucu etki yağ dokusunun hacmini azaltarak ve ödemi çözücü etkiye katkıda bulunarak bu etkileri kuvvetlendirir.

Bu etkiler dokudaki biyolojik atıkların atılmasını ve dokunun oksijenlenmesini, bağ dokunun yeniden organizasyonunu sağlar. Bu sayede dokunun gerginliği ve elastikiyeti tekrar düzenlenir. Tüm vücudun forma girmesine yardımcı olur. Toplam olarak bakıldığında bu tedavi Antiaging etkisi yaratmaktadır.

Cilt tonusu artmakta cilt sıkılaşmakta, pürüzler giderilmekte, cildin kanlanması artmaktadır. Uygulama yapılan bölgelerde ve vücudun genelinde bir zayıflama ve toparlanma oluşmaktadır.

İşlem ağrısızdır. Vücudun her tarafına uygulanabilmektedir. Masaj yaptığı için seans sonrası rahatlamış ve kendinizi oldukça iyi hissedeceksiniz. Haftada 2-3 seans 1-1,5 ay süren bir tedavi ile oldukça başarılı sonuçlar edilmektedir.

Daphne Lazer Epilasyon ve Estetik Merkezi
0(212) 230 28 08
www.daphnelazer.com
Vehbi70 Çevrimdışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-09-2008, 10:37 PM   #2 (permalink)
civilengineer
Moderator
 
civilengineer'ın Avatarı
 
User ID: 1558
Giriş Tarihi: 01-01-2008
Mekan: istanbul
Yaş: 29
Mesajlar: 1,321
Ruh Halim: Mutluyum
Standart İlgi: Lazerli Selülit Tedavisi

paylaşım için teşekkürler vehbi70
civilengineer şuan çevrimiçi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Alıntı Yaparak Cevapla
Cevapla

Etiketler
lazerli, selulit, tedavisi

Konu araçları

Gönderi Kuralları
Kendi yeni konularını düzeltemezsin
Kendi mesaj cevap yazamazsın
Kendi mesaj eklentilerini düzeltemezsin
Kendi mesajlarını düzeltemezsin

BB Kod Açık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +3. Şuan saat: 05:30 AM.


Desteklediklerimiz
Reseller Hosting, Dedicated Server, ahosting.biz, ozmena Forum, TVPano Forum, Xyeni, Number1Forum


Powered by vBulletin® Version 3.7.4 Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO